Volledig verzorgde reis
Met een leuk gezelschap op reis
Compleet reisaanbod

Ouderenreizen

Ouderenreizen naar een fijne bestemming

VDP-reizen uit Schijndel, nabij ’s-Hertogenbosch, is gespecialiseerd in het aanbieden van ouderenreizen. Wij hebben jarenlang ervaring in het regelen van mooie vakanties. Wij hebben als onderdeel Country Travel reeds een uitgebreide carrière in de reisbranche. Nu organiseren wij ook reizen die niet in het teken staan van linedance. Graag maken we van al onze ouderenreizen een groot succes, zodat u een fijne tijd beleeft en even alles kunt vergeten. Het motto van VDP-reizen is niet voor niets “Uw vakantie, onze zorg”. Wij bieden een aantal ouderenreizen aan binnen Europa waar u met ons naartoe kunt gaan.

Wilt u meer informatie over onze reizen?

Bekijk meer!

Wat voor soort ouderenreizen hebben wij?

Wij bieden verschillende reizen voor ouderen aan. Hier kunt u genieten van alle faciliteiten en excursies met verschillende bezienswaardigheden. Zoekt u uw reis liever in het buitenland? Dan kunt u ook kiezen voor andere bestemmingen in bijvoorbeeld Duitsland of Frankrijk. Daarnaast kunt u kiezen voor een all inclusive enjoyhotel in Nederland. Onze ouderenreizen beginnen op de centrale opstapplaats, hier komt u naartoe met uw eigen vervoer en dan vervoeren wij u naar de bestemming. De reizen voor ouderen die we aanbieden, bieden u tal van mooie voordelen en opties tijdens uw verblijf die allemaal all-in zijn! Op deze manier kunt u bij VDP-reizen optimaal genieten van uw welverdiende vakantie.

vdp-reizen

Ga met ons mee!

Gaat u graag met ons mee voor een onvergetelijke reis? Als u vragen heeft over groepsreizen voor ouderen, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Mocht u graag meer informatie willen over de verschillende ouderenreizen, dan kunt u ook bellen naar +31 (0) 6 – 22 57 40 38. Wij voorzien u graag van meer informatie over onze reizen voor ouderen.