Dagtocht Volendam
Volendam is een van de mooiste dorpen in Nederland. Wanneer u op tijd in Volendam aankomt is het begin van de trip natuurlijk koffie met gebak. Daarna heeft u de gelegenheid om Volendam te verkennen. Slenter heerlijk langs de haven en langs de souvenirwinkeltjes. Vergeet daarbij niet om ook de Dijk van Volendam met zijn typische Volendammer huisjes. Ook aan musea is er voldoende te zien in Volendam. Denk bv. de Chees factory, het Volendam Museum en het Stroopwafels Museum.

Dagtocht Giethoorn
Varen in Nederlands Venetië spreekt iedereen aan. Het prachtige dorpje Giethoorn speelt altijd tot de verbeelding. Met een leuk rondvaart krijgt u een prachtig gezicht op de woningen op en de wateren rondom Giethoorn. Na de rondvaart genieten we van een heerlijke lunch. Na de lunch nemen we u mee naar de mooi Hanzestad Kampen. De van oorsprong kleine nederzetungen groeiden uit tot machtige steden met imponerende stadsmuren en dito poorten. Een lust voor het oog om daar eens rustig rond te wandelen.

Dagtocht Paleis van Soestdijk, Naarden
Het Paleis van Soestdijk wordt momenteel ingrijpend gerestaureerd. Het landgoed wordt in samenhang ontwikkeld. De iconische kwaliteit en de bijzondere schoonheid van Landgoed Paleis Soestdijk, wordt zo in ere hersteld. Aansluitend brengen we een bezoek aan de vestigingsstad Naarden. Hier maken we een vesting rondvaart.

Centrale opstapplaats
Bistro- Zalen De Brouwketel, Hoogeweg 9, 5364 NK Escharen.
U kunt met eigen vervoer naar deze opstapplaats toe komen waar u uw auto gedurende de gehele reis GRATIS kunt parkeren. Gedurende de nachtelijke uren wordt de parkeerplaats afgesloten. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of een email versturen.
info@vdp-reizen.nl     Mob. nr.: +31 (0) 6 - 22 57 40 38