Dagtocht Maaseik
Vanuit uw woonplaats rijden we naar Maaseik waar we een bezoek brengen aan de plaatselijk Chocolaterie. Uiteraard wordt u ontvangen met koffie met vlaai. Na de lunch maken we met de touringcar en o.l.v. een gids een rit langs de mooiste plekjes. Aansluitend heeft u nog een uurtje ter vrije besteding in Maaseik.
We sluiten deze dag af met een 3 gangen diner in Bistro De Brouwketel in Escharen. Hierna brengen wij u weer naar uw woonplaats.

Dagtocht Hattem
Wanneer u in uw woonplaats bent opgestapt rijden we naar het aan de IJssel Hattem. In het Bakkerijmuseum wordt u ontvangen met koffie, die vergezeld gaat van een reuze krakeling. Nadat u heeft kunnen genieten van een lunch maken we een vaartocht van 2 uur over de Gelderse IJssel. We komen dan langs oude Hanzesteden en dorpen zoals Zwolle, Wilsum, Zalk en Heerenbroek. We sluiten deze dag af met een 3 gangen diner in Bistro De Brouwketel in Escharen. Hierna brengen wij u weer naar uw woonplaats

Dagtocht Delft
We vertrekken vanuit uw woonplaats en rijden naar Delft waar de koffie met gebak voor u klaar staat. Na de koffie maakt u onder leiding van een gids een stadswandeling door Delft. De Nieuwe Kerk zal daar niet aan ontbreken. Na de stadwandeling is het tijd voor de lunch waarna we met de boot vetrekken naar de Porceleyne Fles. Deze aardewerkfabriek, die opgericht is in 1653, is bekend van het Delfts Blauw. Na het bezoek aan de Porceleyne Fles gaan we weer richting het zuiden. We sluiten deze dag af met een 3 gangen diner in Bistro De Brouwketel in Escharen. Hierna brengen wij u weer naar uw woonplaats.

Dagtocht Berg en Dal
Vandaag is het een bijzondere dag. Nadat wij u hebben opgehaald in uw woonplaats rijden we naar het Vrijheidsmuseum in Groesbeek. U wordt ontvangen met koffie met gebak. Daarna verkent u onder leiding van een gids het museum. Na de rondleiding vertrekken we naar
Millingen waar we de lunch genieten. De Battlefieldtour, o.l.v. een deskundige gids, brengt u langs de bijzondere historische plekken en landingsterreinen van Operatie Market. We sluiten deze dag af met een 3 gangen diner in Bistro De Brouwketel in Escharen. Hierna brengen wij u weer naar uw woonplaats.

Dagtocht Lemmer en de Orchideënhoeve
Tijdens de rit naar Lemmer wordt u nog verwend met koffie met gebak. Na deze lekkernij rijden we voor een bezoek aan het Ir. D.F. Woudegemaal in Lemmer. In de buurt van het Rijsterbos gebruiken we de lunch. De Orchideënhoeve in Luttelgeest met zijn  kunstmatige waterval, zijn tropische tuinen, flamingo’s, vlindervallei enz. toont zich in zijn volle pracht en u zult genieten van zijn schoonheid.

Dagtocht Broek op Langedijk
Handelen zit Nederlanders in het bloed. Daarom gaan we vandaag naar de veiling in Broek op Langedijk. We beginnen natuurlijk met koffie met gebak in het Museum Broeker Veiling, waarna we een rondleiding krijgen. Een rondvaart door het “Rijk der duizend eilanden” mag op deze dag niet ontbreken. Na de West-Friese Koffietafel komen we tot het hoogtepunt van deze dag. U mag zelf plaats nemen op de banken van de handelaren in de authentieke Broeker Veiling. Je mag ook echt bieden. We sluiten deze dag af met een 3 gangen
diner in Bistro De Brouwketel in Escharen. Hierna brengen wij u weer naar uw woonplaats.

Dagtocht  Zuid - Limburg

Zuid-Limburg is een geliefde omgeving om een dagje te vertoeven.
We vetrekken vanuit uw woonplaats en beginnen in het witte stadje Thorn voor de koffie met Limburgse Vlaai.

We vervolgen onze trip naar Valkenburg waar u de gelegenheid krijgt om dit mooie stadje te verkennen.
De lunch gebruiken we natuurlijk in Valkenburg.

Onder begeleiding van een gids rijden we de Mergellandroute waardoor we de vele bezienswaardigheden in het Zuid-Limburgse Landschap te zien krijgen.

Centrale opstapplaats
Bistro- Zalen De Brouwketel, Hoogeweg 9, 5364 NK Escharen.
U kunt met eigen vervoer naar deze opstapplaats toe komen waar u uw auto gedurende de gehele reis GRATIS kunt parkeren. Gedurende de nachtelijke uren wordt de parkeerplaats afgesloten.  Wil je meer informatie, stuur dan een email naar: info@vdp-reizen.nl 
Of bel ons op ons mobiel nummer:  +31 (0) 6 - 22 57 40 38