Deze cruise is volgeboekt. Wilt u met uw vereniging nog een cruise organiseren neem dan contact met ons op via het contact formulier.

4 - daagse najaarscruise over de Rijn met
Countryduo Ted en Helen
en Country DJ’s Henk en André

2022 is het jaar dat Countryduo Ted en Helen afscheid gaat nemen. Voor Country Travel de gelegenheid om hen uit te nodigen om deel te nemen aan de jaarlijkse najaarscruise. En voor onze gasten de mogelijkheid om op een informele, maar zeker ook in een intieme sfeer afscheid van hen te nemen.
Deze najaarscruise gaat over de Rijn, van Keulen, via Andernach, Rüdesheim en Königswinter   naar Düsseldorf. Aan luxe zal het u, op het MS Rhine Princess niet ontbreken. En natuurlijk wordt er voor de linedance muziek gezorgd. Dit alles gecombineerd met een aantal mooie excursies en natuurlijk een voortreffelijk ontbijt, lunch en diner maakt deze cruise weer onvergetelijk.

Tijdstip:       27 t/m 30 oktober 2022
Schip:           MS Rhine Princess

 

Deze 4-daagse najaarscruise kunnen wij u aanbieden voor:

Rijndek 2 - persoons hut zonder lift € 379,00
Rijndek 1 - persoons hut zonder lift € 479,00
Moezeldek 2 persoons hut € 409,00
Moezeldek 1 - persoons hut € 509,00
Promenadedek 2 - persoons hut € 459,00
Promenadedek 1 - persoons hut € 559,00

 

Alle prijzen zijn per persoon
Minimum deelname: 80 personen


Inclusief:
♦   Vervoer vanaf Zaandam, Amsterdam, Utrecht, Best, Rijswijk, Rotterdam, Etten-Leur en Tilburg v.v.;
♦   Ook kunt u inchecken op onze centrale opstapplaats in Grave (Escharen);
♦   Luxe Comfort Class touringcar met ervaren chauffeur ;
♦   Koffie met vlaai bij vertrek in onze centrale opstapplaats in Grave (Escharen);
♦   3 nachten verblijf op het MS Rhine Princess;
♦   Verzorging op basis van vol pension vanaf de lunch op de eerste dag t/m de lunch op de laatste dag;
♦   Koffie- en theebuffet in de salon van 10.00 tot 19.00 uur
♦   Captains Diner;
♦   2 avonden optredens van Countryduo Ted en Helen
♦   3 Linedance avonden met DJ’s Henk en André;
♦   Bezoek aan het Siegfrieds Mechanisches Musikkabinett;
♦   Bezoek aan het Foltermuseum in Rüdesheim;
♦   Rit met de Drachenfelsbahn in Königswinter;
♦   Alle genoemde excursies en entreegelden (zie het dagprogramma).

Exclusief:
♦   De niet vermelde maaltijden.
♦   Uw persoonlijke uitgaven zoals drankjes e.d.

Dagprogramma 4 - daagse najaarscruise over de Rijn

Dag 1 Van Keulen naar Andernach
Vanaf uw opstapplaats brengen wij u naar de Rijnkade in Keulen, waar het MS Rhine Princess op u ligt te wachten. Rond de klok van 13.00 uur gaan we vertrekken naar Andernach. Bij goed weer is het heerlijk toeven op het zonnedek. Na het diner wordt de avond muzikaal voortgezet met het Countryduo Ted en Helen en de Country DJ’s Henk en André.

Dag 2 Andernach - Rüdesheim
In alle vroegte vertrekt het schip richting Rüdesheim. We passeren eerst Koblenz, waar de Moezel bij de Deutches Eck uitmondt in de Rijn. We varen verder en het schip brengt ons langs de wereldberoemde Loreley. Dit is de moeilijkste passage in de Rijn en vergt alle aandacht van de stuurman. Voordat we na de lunch aanmeren in Rüdesheim passeren we vele lieflijke dorpjes, de wijngaarden en kastelen. In Rüdesheim bezoeken we het zgn. Foltermuseum. Het museum toont de juridische geschiedenis van de middeleeuwen en de tijd van de heksenjacht in Duitsland. Dompel jezelf onder in de middeleeuwen en ervaar de middeleeuwen van dichtbij in historische gewelfde kelders.

Daarnaast kunt u ook Siegfrieds Mechanisches Musikkabinett bezoeken.
Mechanische muziekinstrumenten zijn vaak een lust voor het oog. Artistieke en creativiteit, evenals verbazingwekkende technische prestaties van de afgelopen decennia of eeuwen, verbazen ons vandaag nog steeds. Maar de echte aantrekkingskracht van de instrumenten wordt pas duidelijk als ze klinken. Daarom toont men alleen bespeelinstrumenten in het museum. En die ziet u tijdens de rondleiding.
Nog tijd over, dan kunt u natuurlijk ook, op eigen gelegenheid, de Drosselgasse, die wordt omschreven als de vrolijkste straat van de wereld, bezoeken.

Na het diner gaat de reis verder op de muziek van onze beide DJ’s Henk en André

Dag 3 Rüdesheim - Königswinter
We maken, nu stroomafwaarts, weer een mooie vaartocht richting Königswinter. Opnieuw passeren we de Loreley, om via Koblenz en Andernach, na de lunch aan te meren in Königswinter. We zijn dan al aangekomen in het Zevengebergte dat hier in zijn volle glorie de Rijn omringt. Om dat goed te kunnen zien, maken we een tocht met de Drachenfelsbahn. De Drachenfelsbahn is een tandradbaan. De lijn loopt van Königswinter naar de top van de Drachenfels berg op een hoogte van 289 m boven de Rijn. Van daaruit heeft u een prachtig uitzicht over de Rijn en zijn omgeving. De liefhebbers kunnen de klim ook te voet doen of te voet terugkeren.
In de avond wordt u tijdens het Captains Dinner culinair verwend. En daarna wordt u nog muzikaal verwend met de muziek van Countryduo Ted en Helen en onze Dj’s Henk en André.

Dag 4 Königswinter - Düsseldorf
Vandaag is alweer de laatste dag van deze najaarscruise.

Maar voordat we aanmeren in Düsseldorf passeren we, naast Keulen, nog vele kastelen en burchten. Na de lunch schepen we uit in Düsseldorf.
Met voldoende rust- en koffiepauzes brengt uw chauffeur u weer naar uw opstapplaats en komt er een einde aan deze najaarscruise.

 

Minimum deelname: 80 personen
Om organisatorische redenen kan worden afgeweken van het programma.